Nyheter


Salen skal vi både varmere og lysere – vi har fått lån av Trøgstad banken men tar gjerne imot gaver til 11406789103 eller vipps # 109125 . Innsamlingen på lokalverdi er ferdig og vi endte med 68000 med nett innsamling og innsamling rett på konto. Vi sier tusen takk for gavene som er gitt.

Arbeidet er startet og vi har fått satt inn vinduer og til uka blir det isolering og gipsplater kommer opp. Vi har avgjort farger for sal og kjøkken. Nytt gulv blir også lagt . Nå er boning av gulv historie hos oss.

I tillegg til støtte fra folket har vi fått 55000 fra Stiftelsen Trøgstad Brannkasse og så fikk vi gledes sjokk med en gave fra Sparebank stiftelsen DNB har gitt oss 186 000, I tillegg har vår bank forbindelse Trøgstad sparebank innvilget 400 000 i lån. Styret har begynt å tenke på handikap wc …. Vi tenker videre …

Styret i Fetsund KFUK-KFUM

Elin Hofvind, Ane Aamodt, Kjellaug Solemdal og Jorunn Apeland https://www.facebook.com/groups/kringen/

Nytt i mars 2020  Årsmøtet vedtok utbedringer av Kringen forsamlingslokale med nye vinduer, isolering og maling av salen og bytting av gulv.   Gledelig nyhet kjelleren hos oss blir malt i påsken.

Her blir det malt i påska,
Salen er blitt malt og nye vinduer er satt inn, Nå gjenstår lister,elektrisk og nytt gulv. Kjøkkenet så er nå blåfargen historie. Vi gleder oss til dette blir ferdig.